We’re (not) just a colour.

Image
Image

Strategen die niet bang zijn voor vieze handen

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van marketingstrategie. Dat betekent dat we heel goed weten hoe we op papier het ideale pad uit moeten zetten. Van de huidige situatie naar de gewenste situatie. Onze kracht is dat we dit plan tot uitvoering brengen. Oftewel: zelf de handen uit de mouwen steken. Aan de knoppen draaien om de strategie tot een succes te brengen. Om jouw doelstellingen te behalen.

waar we
voor staan

Werkgeluk

Wij zijn groot fan en praktijkvoorbeeld van het cliché: als je je werk leuk vindt, hoef je nooit te werken.

Plezier

Plezier hebben in elke dag met de mensen met wie je werkt. Dat betekent humor, leuke dingen doen en een prettige sfeer.

Vrijheid

Thuis of op kantoor? Een dagje niet werken. Je eigen keuzes maken? Die vrijheid hebben geeft een gevoel van vrijheid in jouw werk.

Persoonlijke ontwikkeling

Jezelf verder ontwikkelen zodat je binnen Okerblauw, je verdere carrière of buiten je werk om verder kan groeien.

Spreekt dit je aan? Ons in ieder geval wel en we zetten deze waarden dan ook vanaf dag 1 centraal. Dit doen we voor zowel de samenwerkingen met klanten als onze collega's. Onderdeel worden van dit mooie team als collega of klant? Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.

We helpen bedrijven met groeien

Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo

De knappe koppen van Okerblauw

Image

NynkeBergsma

Met een studieachtergrond en een stage in online marketing is ze bij ons gestart met een carrière als marketing consultant. Ze korfbalt, fietst graag, en is overal te vinden waar het gezellig is. Haar werk doet ze met veel plezier en gelach; dat laatste is niet zo moeilijk, want ze lacht namelijk om alles.

Image

RichardBurema

Mede-eigenaar en oprichter van Okerblauw. Jarenlang ervaring opgedaan in de bureauwereld maar ook als productowner aan adverteerders kant. In zijn vrije tijd vind je hem op de padelbaan, op de fiets of tijdens een andere sportactiviteit.

Image

GerbenWiering

Mede-eigenaar en oprichter van Okerblauw. Meerdere jaren gewerkt in de bureauwereld en daarna als digital marketing manager aan adverteerder kant gezeten. Passie voor koffie, vindt het heerlijk om buiten te zijn en te sporten en doet zijn werk het liefst met een grote glimlach en een gezonde dosis humor.

Image

ArnoldVenekamp

Arnold is een ervaren marketeer gespecialiseerd in Paid en Organic Search. Een sportieve toevoeging aan het team van Okerblauw met een passie voor waterpolo.

Wil je ons een keer in het echt ontmoeten?

Wil jij weten hoe we samen kunnen werken? Vertel ons alles over jouw bedrijf, je vragen en uitdagingen. We drinken graag samen een kop koffie!