Performance Marketing

Het succes van campagnes hangt af van de doelstellingen en KPI’s die daaraan gekoppeld zijn. We beginnen dan ook bij de KPI’s en bekijken vanuit daar met welke kanalen(mix) we het beste kunnen beginnen.

Met ruime ervaring binnen performance kanalen als SEA, marketplaces, social media advertising, vergelijkers en meer weten we waar en hoe we de juiste doelgroep kunnen vinden. Als de doelstellingen juist in het verhogen van merkbekendheid of productzichtbaarheid ligt helpen we ook graag met campagnes via Video, Display of andere upper funnel kanalen.


Marketing Audit

Het komt regelmatig voor dat bedrijven behoefte hebben aan een check op bestaande kanalen. De kanalen draaien binnen een bestaande strategie maar kunnen een stuk beter presteren. Wij kunnen hierop een audit of inhoudelijk check bieden. We kunnen dit doen voor Google Ads, Microsoft Ads (Bing), YouTube, Social Media, Vergelijkers en Marketplaces.

Audit laten doen?

Vaak kunnen wij dit gratis voor u doen

Opzet en uitvoering marketingkanalen

Is er al een keuze gemaakt voor de marketingkanalen maar is er geen kennis of capaciteit om het op te zetten kunnen wij de uitvoering doen. We kunnen helpen met de opzet en monitoring van SEA (Google Ads of Bing), Social Media advertising (Facebook, Instagram, LinkedIn), Video (YouTube of andere kanalen), Display (Programmatic of fixed).