marketing strategie

Om jouw doelstellingen te behalen is een goede strategie van belang. Simpel gezegd hoe komen we van de huidige situatie bij de gewenste situatie van jouw bedrijf. Onze kracht ligt in het behalen van concrete doelstellingen en meetbare doelen, zoals omzet, sales, leads of naamsbekendheid. Wij helpen graag met onze gedegen aanpak.

Ambities en doelstellingen

We starten met jouw ambities en doelstellingen om vervolgens te kijken welke strategie hierbij past.  We brengen  de gewenste situatie in kaart en leggen dit naast de huidige situatie zodat er een duidelijk vertrekpunt is en weten wanneer we succes hebben behaald.


marketing strategie

Aan de hand van vijf stappen werken we de strategie uit voor jullie bedrijf. We bekijken de huidige situatie en gewenste situatie. Welke ontwikkelingen er in de markt, wie jullie doelgroep is en welke tone of voice daarbij past. Samen werken we een aanpak uit en zoeken we de juiste mediamix voor de marketingcampagnes en -budget.

Ambities & Doelstellingen

Samen brengen we jullie gewenste situatie in kaart en leggen dit naast de huidige situatie zodat er een duidelijk vertrekpunt is.

Markt & Concurrentie

We onderzoeken de marktontwikkelingen in jullie markt aan de hand van verschillende databronnen om te zien welke trends er zijn.

Doelgroep

We helpen met het bepalen van jouw kerndoelgroep en waar deze het beste te bereiken is.

Communicatie

Afstemmen van de tone of voice die het beste aansluit bij jullie doelgroep.

Kanalen

Op basis van doelstellingen en doelgroep bepalen we welke kanalen het beste aansluiten in de klantreis.

Een keer samen praten over jouw bedrijf?

Laat hiernaast je gegevens achter.

"*" geeft vereiste velden aan