Consultancy

Heb je een capaciteitsuitdaging, wil je je huidige marketingteam versterken of opleiden dan helpen we je daar graag bij.

Tijdelijke versterking

Bedrijven met een bestaand marketingteam met daarin een uitdaging op capaciteit en/of kennis helpen wij met tijdelijke inhuur. We bieden versterking op het gebied van (online) marketing. Binnen dit werkveld hebben we ruime ervaring op het gebied van teammanagement, strategiebepaling en kanaalaansturing. Daarnaast veel ervaring met werken in een agile omgeving in scrumteams in de rol van product owner.

Uitdaging op gebied van kennis en/of capaciteit? We springen graag bij! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kennisoverdracht en trainingen

De marketingwereld blijft continue in ontwikkeling en vooral op gebied van online marketing volgen de nieuwe features zich in razendsnel tempo op. Het binnenhalen van ervaren krachten op gebied van (online) marketing is in de huidige arbeidsmarkt een grote uitdaging. Daarom helpen we jouw graag met het trainen en coachen van medewerkers in specifieke marketingvraagstukken. Hierin zorgen we voor een juiste training/opleiding van werknemers op het gebied van performance marketing (Google Ads, Display, Social, Analytics). Op deze manier borgen we de kennis bij jouw in het bedrijf en is verdere externe inkoop niet meer nodig.

Samen werken aan de groei van jouw marketingteam?