icon-back cases

Fonky - Digital Out of Home targeting op specifieke doelgroep

Image

Fonky biedt de ultieme studentenbaan

Fonky is een energiek fieldmarketingbureau dat sales- en promotieactiviteiten verzorgt voor de grootste A-merken in Nederland. Ze trainen studenten en jongeren, zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen en plezier beleven aan hun werk in sales en promotie. Het vinden en enthousiasmeren van die doelgroep kan een grote uitdaging zijn. 

Zichtbaar zijn tijdens de introweken

Fonky wil impactvol zichtbaar zijn tijdens belangrijke momenten door slim budget in te zetten. Eén van de belangrijkste momenten in het jaar zijn de introweken. Hoe zorgen we ervoor dat we met een budget toch exact zichtbaar zijn voor die doelgroep die we willen bereiken in specifieke steden? 

 

Image

Een hele specifieke targeting

Om het mediaplan van Fonky extra body te geven hebben we gekozen voor Digital Out Of Home. Daarmee hebben we binnen de 9 vestigingssteden gekeken naar de locaties waar het druk is tijdens de introweken. Exact op de tijdstippen van activiteiten en de locatie van die activiteiten van de introweken zorgden wij voor aanwezigheid met de uitingen van Fonky.

De kennis over verschillende media binnen Okerblauw is erg goed. Daardoor kunnen ze ons met elke campagne helpen de juiste media te selecteren en ons doel te bereiken. Erg tof om dit positieve resultaat ook te zien met Digital Out Of Home

Marten de Kroon
Marketing Manager Fonky

Het resultaat mag gezien worden:

getoond in de potentiele doelgroep

250K

lagere CPM

-10%

CPM

€12

250.000 views binnen de doelgroep op exact de locatie waar de studenten op dat tijdstip zijn. Met zelfs een lagere CPM dan we vooraf hadden ingeschat en een unieke combinatie met het totale mediaplan.