Ben jij klaar om kleur te bekennen bij Okerblauw?

Image
Image
Image

Groei met ons mee

In de samenwerking met onze klanten vinden we onze kernwaarden net zo belangrijk als in de samenwerking met onze collega's. Misschien dat we daarom voor zulke mooie merken met zoveel leuke mensen mogen werken. We groeien door met een gezonde dosis ambitie en doen dat graag met collega's die dezelfde energie hebben.

wat wij
belangrijk
vinden

Werkgeluk

Wij zijn groot fan en praktijkvoorbeeld van het cliché: als je je werk leuk vindt, hoef je nooit te werken.

Plezier

Plezier hebben in elke dag met de mensen met wie je werkt. Dat betekent humor, leuke dingen doen en een prettige sfeer.

Vrijheid

Thuis of op kantoor? Een dagje niet werken. Je eigen keuzes maken? Die vrijheid hebben geeft een gevoel van vrijheid in jouw werk.

Persoonlijke ontwikkeling

Jezelf verder ontwikkelen zodat je binnen Okerblauw, je verdere carrière of buiten je werk om verder kan groeien.

Spreekt dit je aan? Ons in ieder geval wel en we zetten deze waarden dan ook vanaf dag 1 centraal. Dit doen we voor zowel de samenwerkingen met klanten als onze collega's. Onderdeel worden van dit mooie team als collega of klant, neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.

Onze vacatures

SEA specialist

arrow-link-icon

Senior marketing consultant

arrow-link-icon

Heb jij andere kwaliteiten en verwacht je dat die goed bij Okerblauw passen? Stuur gerust een open sollicatie naar Richard op hallo@okerblauw.nl.

Vragen over werken bij Okerblauw?

Neem contact op met Richard Burema. Hij beantwoordt graag al je vragen over werken bij Okerblauw en de vacatures die we open hebben staan.